Pagina 1 van 1

Modelbouwdemodag 26 Mei 2013 door plastickit en AlloAllo

BerichtGeplaatst: 08 Apr 2013, 12:30
door Poison Ivy
Afbeelding

Re: Modelbouwdemodag 26 Mei 2013 door plastickit en AlloAllo

BerichtGeplaatst: 27 Mei 2013, 09:23
door Polletje
Gisteren was leuk, heb me enorm vermaakt. We mogen dit wel vaker doen van mij. De opkomst was goed, ook leuk was de aanwezigheid van de treinbouwers. Ik heb mij verwonderd over de manier hoe men wisselseinen maakt.

Kortom, geweldige dag :D.

Re: Modelbouwdemodag 26 Mei 2013 door plastickit en AlloAllo

BerichtGeplaatst: 27 Mei 2013, 15:52
door Poison Ivy
Ik heb mij ook heerlijk vermaakt, was een geweldige en drukke dag, zo druk dat ik geen tijd heb gehad om foto's te maken :oops: :oops: maar vooral, heel gezellig. ik voelde me weer even helemaal thuis in limburg.
Veel leuke en enthousiaste mensen gesproken. En ja de treinbouwers. wat een leuke groepje samen. Petje af dat ze de miljoenenlijn hebben nagebouwd, ik was behoorlijk onder de indruk ervan en natuurlijk ook van hun bouwkunsten, en dan zie je maar weer dat het niet veel verschilt van elkaar. Heel veel technieken die zij gebruiken , gebruiken wij ook. Ik vond vooral het vissersjongetje die zijn werphengeltje uitgooiden geweldig, Dit ging namelijk op stroom. En de seinpalen vond ik ook heel erg mooi, vooral de precisie en de grote ervan. En natuurlijk het oude station van Heerlen vond ik heel indruk wekkend, wat een details.
Verder bedank ik Louis en Jolanda voor de goede zorg, aan eten en drinken geen gebrek. En natuurlijk als laatste Erik no-2 Leuk dat je weer aanwezig was. En nog bedankt voor mijn scratch ben er echt heel blij mee, een hele leuke onverwachte verassing was .
Afbeelding
Afbeelding
We mogen dit wel vaker doen van mij

Daar sluit ik me bij aan.

Groetjes Rika